Kypärät

Yhteystiedot

 • Jokiniemi Motors Oy, PL132, Mäntylänkatu 3 60101 Seinäjoki
 • Avoinna: Ark. 9 - 17, la 10 - 14
 • Laitemyynti: Puh. 010 3280080
 • Julius Kivipelto Puh. 010 3280084
 • Hannu Kuusela Puh. 010 3280082
 • Petri Hanhisalo Puh. 010 3280085
 • Pasi Jokiniemi Puh. 010 3280081
 • Ajovarusteet: Puh. 0505794975 / Nico Tarhanen                    
 • Huolto 010 3280093
 • Juha Passiniemi Puh. 010 3280089
 • Varaosat 010 3280090
 • Olli-Matti Heikkilä Puh. 010 3280088
 • Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jokiniemimotors.fi         

Ostamme pyöräsi

Hae rahoitus

Suodatus

Lisätiedot

Uudet tuotteet

» Älä salli uusia tuotteita.

Kypärät

Moottoripyörä Kypärät

Kypärä on tärkein yksittäinen varuste motoristille. Jokiniemi Motors tarjoaa laajan valikoiman alan huippumerkeiltä kypäriä, edustamiamme merkkejä on mm Shoei, Schuberth, Scorpion, Icon, HJC, Airoh, FXR, Amoq sekä muut huippumerkit. Laajan valikoiman erilaisia kypäriä löydät verkkokaupastamme mutta myös myymälästämme Seinäjoelta.

Millainen?

Kypäriä löytyy laidasta laitaan ja välillä voi tuntua, että mikä näiden kaikkien ero on. Me haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kypärän. Mikäli kypärän valinnassa on kysymyksiä, olethan yhteydessä meihin niin me...

Moottoripyörä Kypärät

Kypärä on tärkein yksittäinen varuste motoristille. Jokiniemi Motors tarjoaa laajan valikoiman alan huippumerkeiltä kypäriä, edustamiamme merkkejä on mm Shoei, Schuberth, Scorpion, Icon, HJC, Airoh, FXR, Amoq sekä muut huippumerkit. Laajan valikoiman erilaisia kypäriä löydät verkkokaupastamme mutta myös myymälästämme Seinäjoelta.

Millainen?

Kypäriä löytyy laidasta laitaan ja välillä voi tuntua, että mikä näiden kaikkien ero on. Me haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kypärän. Mikäli kypärän valinnassa on kysymyksiä, olethan yhteydessä meihin niin me mielellämme autamme, voit soittaa suoraan varuste myyjillemme numeroon puh 0103280083. Moottoripyörä kypärät voidaan jakaa muutamaan kategoriaan Umpikypärät, Avattavat kypärät (modular), Avokypärät, adventure kypärät sekä crossi kypärät. Tässä hieman listaa mitkä näiden kypärien erot ovat:

-          Umpikypärä: Suljettu kypärä avattavalla visiirillä, suojaavuus loistava sekä yleisin kypärä kaikkeen käyttöön.

-          Avattava kypärä: Leukaosa avautuu ylös, jolloin kasvot ovat kokonaan esillä, mukava taajamassa sekä helpottaa kommunikointia pysähdyttäessä ilman että kypärä tarvitsee ottaa pois.

-          Avokypärät: Kasvot koko ajan täysin paljaana, avonaisuus heikentää turvallisuutta vahingon sattuessa. Ilmava ja paljon käytetty Custom puolella.

-          Adventure kypärät: Tässä yhdistyy Umpikypärä sekä Crossikypärä. Umpinainen kypärä missä on lippa sekä visiiri.

-          Crossi kypärä: Kypärässä lippa sekä pidempi leukaosa, käytetään ajolasien kanssa. Käytetään motocross ja enduro ajossa sekä paljon käytetty mopo ikäisillä.

Miten?

Kypärää valitessa on tärkeää valita itselle sopiva malli sekä koko. Kypärän pitää olla tiivis päähän eikä se saa heilua ja liikkua siellä. Poskien kohdalla olisi hyvä olla kevyt puristus, tässä on hyvä olla sellainen tunne, ettei purkkaa voisi syödä. Kypärä ei saa olla epämiellyttävä eikä puristaa yksittäisestä kohdasta niin että se on epämiellyttävä. Kypärän koko ilmoitetaan cm mittana, tämä kohta mitataan hieman silmien yläpuolelta päänympärysmittana. Eri valmistajilla hieman vaihtelee tämä ympärysmitta, mikäli arveluttaa koko olethan yhteydessä.

 

Osta moottoripyörä Jokiniemi Motorsilta

Olemme toimineet alalla 50 vuotta tarjoten alan parhaita merkkejä aina luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Meille tärkeintä ovat asiakkaat ja heidän palvelemisensa. Tavoitteemme on löytää jokaiselle motoristille sopivat tuotteet, olet sitten aloitteleva tai jo kauemminkin moottoripyöräilyä harrastunut. Palvelemme verkkokaupassa sekä myymälässä Seinäjoella, tervetuloa.

lisää

Kypärät