Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat

Jokiniemi Motors OY Huolto ja varaosat palvelee asiakasta huoltojen ja varaosien osalta laajalla merkki edustuksella ja hyvillä tavarantoimittaja suhteilla.

Olemme valtuutettu huolto edustamillemme merkeille: Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Can-am, Lynx ja Ski-doo. Huollamme kaikki laitteet moottoripyöristä, mönkijöistä, vesijeteistä ja perämoottoreista, tietenkään mopoja unohtamatta. Kysythän aina apua mikäli huolto mietityttää.

Varaosia saat laajasti kauttamme ja toimimmekin kaikkien suurien tavarantoimittajien kanssa. Kauttamme saat alkuperäiset varaosat edustamillemme merkeille, unohtamatta tarvike osia. Omasta varastostamme löytyy hyvä rengas valikoima ja tarvittaessa erikoisemmatkin rengas koot saamme tilattua nopealla aikataululla. Suoraan myymälästä myös laadukkaat öljyt kaikkiin moottorilla toimiviin laitteisiin. 

Lisävarusteita saat myös laajasti kauttamme, olit sitten hakemassa laukkusarjoja moottoripyörään, pohjapanssaria mönkijään tai puhelimen telinettä laitteeseesi niin me autamme sinua.

Mikäli sinulla on tarve huolto ajalle tai varaosille olethan yhteydessä:

Huolto: 

Juha Passiniemi

PUH: 0103280089

PUH: 0103280093

Sähköposti: juha.passiniemi@jokiniemimotors.fi

Sähköposti: huolto@jokiniemimotors.fi

Varaosat:

Olli-Matti Heikkilä

PUH: 0103280088

PUH: 0103280090

Sähköposti: olli-matti.heikkila@jokiniemimotors.fi

Sähköposti: varaosat@jokiniemimotors.fi

Mekaanikot:

Mika Murtomäki

Juha Takala

Juuso Teerioja

Huolto/ Varaosat

MA-PE Klo 9.00-17.00

LA klo 10.00-14.00