Tuoteryhmät

Yhteystiedot

 • Jokiniemi Motors Oy, PL132, Mäntylänkatu 3 60101 Seinäjoki
 • Avoinna: Ark. 9 - 17, la 10 - 14
 • Laitemyynti: Puh. 010 3280080
 • Julius Kivipelto Puh. 010 3280084
 • Hannu Kuusela Puh. 010 3280082
 • Petri Hanhisalo Puh. 010 3280085
 • Pasi Jokiniemi Puh. 010 3280081
 • Ajovarusteet: Puh. 0505794975 / Nico Tarhanen                    
 • Huolto 010 3280093
 • Juha Passiniemi Puh. 010 3280089
 • Varaosat 010 3280090
 • Olli-Matti Heikkilä Puh. 010 3280088
 • Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jokiniemimotors.fi         

Ostamme pyöräsi

Hae rahoitus

Lisätiedot

Peruuttamisohje

Teillä on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta siten, kuin kuluttajansuojalain 6 luvussa on säädetty.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sopimuksen kohteena olevat tavarat on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla. Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Voitte lähettää peruuttamislomakkeen tai muun peruuttamisilmoituksen seuraavilla tavoilla:

 • Sähköpostitse osoitteella myynti@jokiniemimotors.fi
 • Kirjeitse osoitteella: Jokiniemi Motors Oy, PL 132, 60101 Seinäjoki

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Huomioittehan, että kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaan oikeutta sopimuksen peruuttamiseen ei ole, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte etämyyntisopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan). Palautus tehdään viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt tilauksen maksamiseen, ellei nimenomaisesti sovita muusta tavasta, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

[1] Noudamme tuotteet takaisin samasta osoitteesta, johon olemme ne toimittaneet, ellei nimenomaisesti sovita muusta noutopaikasta. Tuotteen palautustavasta sekä mahdollisista kustannuksista sovitaan, kun olette vastaanottaneet peruuttamisilmoituksen ja täyttäneet sen asianmukaisesti.

[2] Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille osoitteeseen Mäntylänkatu 3, 60120 Seinäjoki viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Jos tavaroita ei voida palauttaa tavanomaisesti postitse, teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Kustannukset ovat arviolta enintään noin 500 euroa.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 

Peruuttamislomake

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen. Voitte peruuttaa sopimuksen myös muulla peruuttamisohjeen mukaisella yksiselitteisellä tavalla.

Vastaanottaja Jokiniemi Motors Oy, PL 132, Mäntylänkatu 3, 60101 Seinäjoki. Y-tunnus 0424580-6

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

-          Tilausnumero

-          Listaus tilaukseen kuuluvista tavaroista

-          Tilauspäivä:

-          Vastaanottopäivä:

-          Kuluttajan nimi:

-          Kuluttajan osoite:

-          Päiväys:

 

Kuluttajan allekirjoitus [vain paperilomakkeessa]

      (*) Tarpeeton yliviivataan.


Tästä löytyy peruuttamisohje pdf tiedostona:

Peruuttamisohje.pdf