Terhi 480BR + SUZUKI DF60 ATL15490 €

Vuosimalli
2024
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Jokiniemi Motors Oy
Mäntylänkatu 3, Seinäjoki
0103280080
myynti@jokiniemimotors.fi

Kuvaus

Terhi 480 BR vakaa ja turvallinen vene, joka sopii mainiosti yhteysveneeksi mökkiläisille, huviajelijalle, kalastajalle tai vesiurheilijoille.

Veneessä on Bow Rider veneille ominaisesti kaksi pulpettia suojaamassa kuskia ja matkustajia. Pulpetit ja niiden välissä oleva väliovi suojaavat hyvin veneilijöitä viimalta, luoden veneen perästä miellyttävän tilan jopa viidelle aikuiselle. Matkustamosta löytyy kaksi pehmustettua erillisistuinta sekä tilava takapenkki. Matkustamon päälle saa myös asennettua kuomun suojaamaan sateelta ja pärskeiltä. Kuomulle on oma paikkansa takapenkin takana kuomutallissa.

Runsaat säilytystilat
Kuomutallin lisäksi veneestä löytyy paljon muitakin säilytystiloja. Pulpeteissa on näppärät säilytystilat pikkutavaroille ja juomapullolle sekä kaksi lukittavaa hansikaslokeroa. Keulassa on suuri säilytystila keulapenkin alla sekä ankkuri-/köysiboksi. Veneen perässä on peräkuomun kotelon lisäksi laatikot köysille ja takapenkin alla iso säilytystila. Kaikki säilytystilat ovat köysien laatikoita lukuunottamatta lukittavia.

Pulpeteissa on myös 12V virranulostulo ja ohjauspaneelissa paikka jopa yhdeksäntuumaiselle karttaplotterille. Keulaan on saatavana aurinkotaso, joka soveltuu myös heittokalastustaoksi.

Uppoamaton rakenne
Terhi 480 runko on valmistettu monipuolisesta ABS-muovista kolmikuorirakenteella. Helppohoitoinen ABS-muovi on kulutusta ja jopa iskuja kestävä materiaali, joka yhdistettynä kolmikuorirakenteeseen tekee veneestä uppoamattoman. Veneen korirakenteen välit on täytetty umpisoluisella vettä imemättömällä polyuretaanivaahdolla.

Vene on vakaa, siinä on korkeat laidat, tasainen turkki ja suuri etuavotila keulassa, jossa kuljettaa helposti enemmänkin tavaraa. Turvallisuutta lisäämään veneessä on myös kattavat kaiteet ja liukuestetarrat.

Suzuki DF60 ATL
Moottorin tyyppi 4-tahti, DOCH
12 venttiiliä
Mallimerkintä ATL
Sylinterien määrä 3
Iskutilavuus 941 cm³
Sylinterin halkaisija ja iskun pituus
72,5 x 76 mm
Kierroslukualue täydellä kaasulla
5300-6300 rpm
Suurin teho
44,1 kW
Polttoainejärjestelmä
EFI
Sähkökippi ON
Sähkötrimmi ON
Kaukohallinta
Käynnistysjärjestelmä
Sähköinen
Kokonaispaino
104 kg
Takuu huvikäytössä
5 vuotta

Lisävarusteet

  • Kaukohallintalaite

  • Kulkuvalot

  • Uimaportaat

Tekniset tiedot

Väri
V
Pituus
4.8 m
Leveys
1.9 m
Paino
390 kg
Syvyys
0 m
Moottori
Kyllä
Kaksi moottoria
Ei
Moottorin merkki
Suzuki DF60
Moottorin malli
Perämoottori 4-tahti
Teho
60 hv
Käyttövoima
Bensiini
Moottorin vm
2024
Kuvaus
Suzuki DF60 ATL Moottorin tyyppi 4-tahti, DOCH 12 venttiiliä Mallimerkintä ATL Sylinterien määrä 3 Iskutilavuus 941 cm³ Sylinterin halkaisija ja iskun pituus 72,5 x 76 mm Kierroslukualue täydellä kaasulla 5300-6300 rpm Suurin teho 44,1 kW Polttoainejärjestelmä EFI Sähkökippi ON Sähkötrimmi ON Kaukohallinta Käynnistysjärjestelmä Sähköinen Kokonaispaino 104 kg Takuu huvikäytössä 5 vuotta
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Jokiniemi Motors Oy
Mäntylänkatu 3, Seinäjoki
0103280080
myynti@jokiniemimotors.fi